недеља, 15. март 2020.

Стратегијски менаџмент - Најновије обавештење у вези наставе

Увођењем ванредног стања због коронавируса у Србији, биће обустављена настава на Техничком факултету у Бору.


Као што је у претходном обавештењу речено да ће се настава из Стратегијског менаџмента од уторка одржати на даљину, у даљем тексту се налазе смернице за активирање апликације ZOOM, како би настава у ONLINE учионици могла несметано да се одвија.

Потребно је да студенти активирају ZOOM на својим рачунаримa, лаптоповима или мобилним телефонима. Апликација за рачунаре налази се на следећем линку: https://zoom.us/download, док апликацију за мобилне телефоне је могуће пронаћи у Play продавници.

Да би студенти могли да посете учионицу Стратегијског менаџмента, потребно је да укуцају број учионице: 403-518-3700. За присуство на online часу потребан је интернет. За активирање апликације и присуство на часу (meeting-у) није потребно креирати сосптвени налог, већ је довољан ID број, односно број учионице.

Први онлине час биће одржан у понедељак 16.03.2020. када ће се одржати вежбе из Стратегијског менаџмента. Вежбе почињу у 8:30 за све студенте, а студенти треба да припреме задате презентације. Присуство студената ће такође бити бележено, као и све друге предиспитне активности.

Предметни наставник:
Др Исидора Милошевић, ванредни професор

Нема коментара:

Постави коментар